onsdag den 10. april 2013

Kaffekapslen.dk

Dette indlæg er faktisk ret meget forsinket, men sådan går det nogle gange, når det går bedst ;o) (eller værst) For jeg tror faktisk, at vi skal helt tilbage til starten af året, hvor jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at teste og lave en lille anmeldelse af kaffekapslen.dk. Taget i betragtning, hvor glade vi er for vores lille Dolce Gusto maskine herhjemme, tog det mig ærlig talt ikke længe at sige ja.


Derfor skulle vi selvfølgelig kigge lidt på udvalget af kapsler på siden, og det må man sige er ganske fint. De er hurtige til at få nyheder hjem, og generelt er det er ganske overskuelig og brugervenlig side. Desuden er der hurtig ekspedition, hvilket jeg helt sikker synes er en nødvendighed for at have en webshop! Vi bestilte lide forskelligt - et par stykker til husbonden og et par stykker til mig :o) Men bare fordi jeg havde muligheden, valgte jeg også at bestille en bøtte te. Jeg må indrømme, at det gjorde en smule ondt på mig at købe SÅ dyr te, men jeg ville gerne se om det levede op til sin hæftige pris! Normalpris: 99,95 for 100g, tilbud: 69,95 for 100g... det er altså IKKE billigt!

Kapslerne levede helt op til forventningerne, og hvad vi efterhånden forventer af den slags, og teen..., ja teen er god, men er den pengene værd? Jeg synes den er for dyr!

Men alt i alt synes jeg, at kaffekapslen.dk er en fin butik. Stort udvalgt, tilbudspakker som giver bedre priser og så det skønne lille touch at der et par små stykker chokolade i kassen. Jeg synes altid at sådan en lille "ekstra" ting er skøn og viser lidt overskud. Det er næsten ligemeget hvad det er, men chokolade er i min verden altid velkommen :o)

2 kommentarer:

  1. Kender godt kaffekapslen.dk, vi har handlet der flere gange. Er jo stor fan at netshopping så selvfølgelig køber vi også kaffe over nettet :-) Har faktisk lige set at der er kommet en ny te til Dolce Gusto maskinen, det skal jeg i hvert fald have afprøvet :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Netshopping er altså bare det bedste :o) Jeg har spottet den nye te, men jeg er ærlig talt lidt nervøs, for jeg er ikke såååå pjattet med pebermynte, så jeg har ikke rigtigt turde :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...