lørdag den 4. august 2012

Cornwall & London - Sightseeing, del 1

Det var ikke meget vi havde bestemt på forhånd, at vi ville se i Cornwall, men vi havde undersøgt markedet lidt for hvad vi kunne finde på at se derovre. Husbonden og jeg er mest til storbyferie, men der er ikke meget storby over Cornwall, så i stedet kunne vi bl.a. gøre brug af en anden favorit-ting at se: Slotte og Herregårde :o)

Derfor handler dette første indlæg faktisk kun om den meget smukke herregård vi så i Cornwall: Lanhydrock udenfor Bodmin. Meeeen vi starter lige med et lille billede af mig og junior fra den temmelig lange togtur fra London til Cornwall... bare fordi jeg synes det er et sødt billede :o)

Men tilbage til Lanhydrock. Det var meget, meget smukt - både huset og haven - og de frivillige der arbejdede i huset var allesammen super søde. Maden vi fik var skøn, og så var vi så heldige at vejret var skønt den dag. Faktisk valgte vi at tage derhen, netop den dag hvor det var godt vejr i England.


Det er mig og junior til højre for porten :o)

Et lille panorama-foto af noget at huset og den fine have
En meget fin udsigt

Husbonden og junior til højre, som kigger på det fint dækkede bord
Køkken-afdelingen var kæmpe stor og der var både mejeri og slagteri mm.


Der var fyldt med små søde skilte, som fortalte hvorfor man ikke måtte røre ved tingene - og nogle fine brikkerCornwall er åbenbart meget populært blandt englænderne, men det er jo ikke et sted man sådan bare lige kommer forbi. Dog kan jeg klart anbefale at tage et smut omkring Lanhydrock, hvis man er på de kanter. Det var nemlig en rigtig dejlig dag vi havde der :o)

8 kommentarer:

 1. Skønne og smukke billeder Camilla :) specielt det første ;) det hele ser meget idyllisk ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var også et meget flot sted, så det var let at tage smukke billeder af :o) Hihi, ja det første er lidt sødt :o)

   Slet
 2. Wauw hvor vildt! Og sikke nogle lækre billeder!!! Altså man får helt lyst til at bo derovre og lege lidt "Små og Store Synder" :P Det ser bare SÅ fint ud og er bare VILD med mor/søn billedet, det skal da i glas og ramme :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, vi jokede da også lidt med at der var vores nye hus - meeen, det er nu alligevel lige vel langt ude på landet til mig ;o) Men smukt og imponerende var det i hvert fald. I glas og ramme - jo, måske :o)

   Slet
 3. Wauw hvor er det smukt. Og jeg elsker bare alle billederne af de små fine detaljer. Især den med bogstavsbrikkerne er ret fin og old school.

  Som Agnethe siger, så skal det billede af du og Victor helt klart i glas og ramme. Hvor er det bare godt Camilla :) Total kyssemund til moaaaar :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes også der var super mange fine detaljer rundt om i huset, og ja især bogstavsbrikkerne var totalt nuser :o) Hihi, jep - kys til mor :o)

   Slet
 4. Hej Camilla! Smuk billeder :D

  EMILIO!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...