Når vi en gang imellem får mad fra den lokale Kina-grill Jin Shing, så får vi naturligvis kinesisk mad, men det faktisk ligeså tit, at vi får burger. Det forlyder sig også på hjemmesiden, at den er blevet kåret til Nordjyllands bedste burger. Hvis man vurderer burgeren og spekulerer på hvordan den kan opnå den ære, så kan der kun være én årsag. Bollen er standard, bøffen er standard, salaten er kinakål, agurk og tomat er som det plejer... men dressingen... åh dressingen! Den er helt forrygende, og absolut det der gør burgeren god. Som regel vælter burgeren i dressing, og den kan klare det - for det er en virkelig god dressing. Jeg går også ud fra, at det er årsagen til at Kina-grillen har sat dressingen i produktion og sælger den i de lokale Super Best butikker.
Ja, bevares - en hjemmelavet dressing kan være skøn, men skal jeg spise en købe-dressing, så er der intet i nærheden! Derfor var forrige uges fiske-kasse mest af alt arrangeret efter dressingen :o) De blev til en slags fisketallerken som var lidt en stjerneskud-rejecocktail-fusion.
Tallerkenen indeholdt:
1/2 burgerbolle efter den sædvanlige opskrift
dampede grønne asparges
hjertesalat
cherrytomater
gul snackpeber
grillede jomfruhummerhaler
dampede rødspættefiletter
dressing
og Cavi-art
Simpelt, men MEGET lækkert! Mums
Hold nu op, hvor ser det lækkert ud - og nu får jeg jo lyst til at smage den dressing. Men det er vist lige langt nok op til din lokale SuperBest :-)
SvarSletKH
Birthe
Det var også virkelig lækkert! Uh, den dressing er bare såå god, men ja - det er ikke sikkert, at den vil kunne holde til en tur med posten?! :o)
SletHi Camilla that looks absolutely amazing!
SvarSletCheers
EMILIO!
Thank you - it tasted as good as it looks :o)
SletMums det ser godt ud og den dressing må jeg altså smage engang :-)
SvarSletDet smagte skønt! Jeg skal sørge for at dressingen er i huset næste gang vi ses, eller at der kommer en flaske med på besøg næste gang :o)
Slet