lørdag den 18. august 2012

Food Festival i Aarhus

I weekenden 7.-9. september 2012 er der Food Festival på Tangkrogen i Aarhus. Aalborgs Cupcakemafia laver en lille roadtrip ud af det, og besøger sammen festivalen om søndagen. Programmet for weekenden ser super spændende ud, og jeg glæder mig helt vildt til at komme derned :o) De siger selv, at de har ambitioner om at blive nordens største madbegivenhed, og det hele handler om mad og oplevelser.

Food Festival'en har en masse forskellige temaområder, så det bliver vist svært at se alt det spændende på én dag, så jeg kan godt være lidt misundelig på dem, som kan komme derned alle festivalens 3 dage:
Planteriget
Nordiske Dråber
Havet
Mad for Børn
Samtalekøkkenet
Kokkeskolen og Madskolen
Mad Eksperimentariet
Kornmarken
Kødet
Mejeriet
Forskning og Innovation
Konkurrencescenen
Food Biograf
Foderbrættet

Men udover alle disse spændende temaområder er der også en masse workshops, som man kan købe sig en plads på, inde på "Billetter"-siden. Et eller andet sted kunne jeg godt tænke mig, at deltage i dem allesammen, men det kan desværre hverken min kalender eller pengepung holde til. Jeg har godt kigget dem igennem, og hvis jeg skulle vælge et par stykker ud og sætte fokus på ville det nok være følgende:

Lakrids med Johan Bülow og Konditorlandsholdet:

Tag med Food Festival på rejse ind i et univers af kageruller, bageforme samt de lækreste kager og desserter med lakrids, når Konditorlandsholdet og Johan Bülow leger med lakrids og chokolade.
På denne lakrids-skole introducerer Konditorlandsholdet dig til historien bag landsholdet og dets eksistens. Derefter skal der trylles med lakrids og chokolade, når Konditorlandsholdet kreerer tre kager/desserter. Sammen med Johan Bülow vil de give dig en introduktion til, hvordan de arbejder med chokoladen, og hvordan den passer sammen med lakrids. Og så skal der smages…. !
Tag med på lakrids-skole og lad Konditorlandsholdet og Johan Bülow guider dig ud i smagen af lakrids sammen med chokolade.

BONUS: Du får den nye Fine Liquorise Powder fra Lakrids by Johan Bülow med hjem gratis, så du er klar til at eksperimentere i køkkenet og til at give dine gæster en stor smagsoplevelse.

Nuj, hvor det lyder godt - men der er desværre vist allerede udsolgt, og hvem forstår ikke det! Det lyder helt faltastisk. Jeg har dog et lille håb om at få fingrene i sådan en Fine Liquorise Powder på festivalen.

En anden workshop, som ikke er udsolgt endnu, og som jeg totalt ville ønske jeg kunne deltage i er:

Kager i Børnehøjde:

Store kager, små kager, fyldte kager, sjove kager – vi elsker dem alle. Kom og lav skønne kager med alt det gode, som kun børn kan drømme om. Konditorlandsholdet vil sammen med dig lave nogle skønne kager, som du både kan lave alene og sammen med en voksen. Du vil sammen med Konditorlandsholdet lære, smage, dufte og udforske en masse gode og ikke mindst søde råvarer. Sidst i skolen vil der selvfølgelig også være mulighed for at smage på de lækre kager.

Som enhver læser af denne blog ved, elsker jeg at lave kager. Jeg har høje forhåbninger om, at junior skal hives med i køkkenet når han bliver bare en lille smule større. Så denne workshop ville sikkert indeholde en masse lækker inspiration til når han er stor nok. Jeg kan se, at den henvender sig til børn, men aldersgruppen er jeg ikke helt klar over. Men det kommer selvfølgelig an på barnet :o) Men hvis der sidder nogle derude med bageinteresserede børn, som skal afsted på festivalen, så overvej denne spændende workshop :o)

Er der nogle af jer derude, der skal afsted og på nogle workshops?

4 kommentarer:

 1. Ej øv, jeg skal derop om lørdagen....

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ja, det er da lidt øv :o( Det kunne ellers have været hyggeligt, hvis vi havde været der på samme tid... men det må blive en anden gang :o)

  SvarSlet
 3. Har godt nok været ved at kigge på nogle af alle spændende workshops man kan deltage i. Men må nok indse at der ikke kan klemmes flere ting ind den weekend. Så håber virkelig det kommer igen næste år og så booker jeg en weekend til det. Jeg ser frem til et grundigt referat her på bloggen :-) God tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt - jeg ville gerne have været afsted hele weekenden, men det kan desværre ikke rigtigt lade sig gøre - for ja, der er MANGE spændende work shops :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...