lørdag den 21. januar 2012

Home alone...

Hold da op som jeg smider om mig med gamle filmtitler i disse dag :o)

Nå, men mens jeg sidder og kigger på sneen der vælter ned, hindbær-sorbet'en køler i køleskabet, junior sover i barnevognen og husbonden sover branderten ud, så kan jeg vist lige få tid til at blogge lidt :o)

Home alone var lige præcis hvad junior og jeg var i går aftes, for husbonden var en tur i byen og få nogle øl med de gamle gutter fra kollegiet. Jeg ved endnu ikke om han havde en god aften, men det havde han nu nok. Når nu jeg kun skulle lave aftensmad til mig selv valgte jeg en kold anretning, så jeg lettere kunne spise sammen med junior, når han skovler sin rismel-grød i sig, og det blev til nedenstående omgang, som jeg dog overhovedet ikke kunne spise det hele af! Så i dag er der heldigvis humus til frokost :o)

Hjemmelavet humus, fladbrød, kyllingeinderfilet, snackpeber, gulerødder, blomkålsbuketter og vindruer. Mums, det var lækkert :o)


Hjemmelavet humus a la Camilla
1 dåse kikærter
1 tsk tahin
2 fed hvidløg
1 knsp chiliflager
salt
50-75g creme fraiche 9%

Skyl kikærterne godt og dræn dem derefter godt. Pil hvidløgene. Put kikærter, tahin, hvidlæg og chiliflager i en blender og kør godt. Tilsæt lidt creme fraiche indtil det har en passende tekstur - det er nok lidt forskelligt fra person til person. Kør det rigtig godt igennem på blenderen, så det er meget fint.

10 kommentarer:

 1. Haha, jeg troede altså at din humus var Juniors grød!
  Nå, men i den kommende uge skal jeg prøve at lave min allerførste humus, så det er jeg spændt på :) Din anretning ser ualmindeligt lækker ud, det er nu hyggeligt at have sådan en alene-aften af og til - selv om du ikke var helt alene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - det kan jeg godt se at det ligner lidt :o) Held og lykke med humus'en i næste uge, jeg er sikker på at du nok skal klare det :o)

   Slet
 2. Det lyder da til, at du og Junior har hygget jer - og aftensmaden ser lækker ud :-) Håber ikke gemalen har alt for mange tømmermænd ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gjorde vi såmænd også :o) Husbonden havde milde tømmermænd i dag, men ikke værre end jeg godt kunne sende ham ud og salte :o)

   Slet
 3. Det ser fornuftigt og sundt ud :-)

  Når jeg er alene hjemme, står den gerne på kopnudler...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - kopnudler er nu da ikke så slemt. Men jeg må indrømme, at jeg følte mig faktisk også lidt hellig og fornuftig - for jeg havde nok mere lyst til pizza ;o)

   Slet
 4. For hulan det ser bare sundt og lækkert ud søde! Sådan skal det være og stærkt gået!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det var både lækkert og sundt, og så kunne jeg pudse glorien og synes at jeg var ret dygtig :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...