torsdag den 19. januar 2012

Junior på tryk

For et stykke tid siden sendte jeg et link med Junior på Riget til Landsforeningen Læbe-ganespalte, for at de kunne lægge et link ind på deres hjemmeside. De spurgte om, de eventuelt måtte bringe et uddrag i deres medlemsblad, og det er lige kommet med posten i dag :o)Nå, men jeg ville bare lige prale lidt, for jeg er da lidt stolt over, at de kunne bruge det :o)

8 kommentarer:

 1. Sådan noget må man også godt prale med, for det er et rigtigt indlæg du har skrevet - siger jeg som totalt uvidende om emnet. Jeg synes det har været rigtigt dejligt at læse, for det gør det meget nemmere at sætte sig ind i tingene når du taler om dem :-)

  Så tillykke med "udgivelsen"!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :o) Du har helt ret i, at det nok gør det nemmere at sætte sig ind i alt mit sludder, når det også er på skrift ;o) Men jeg er bare glad for at nogle læser det uanset hvilken forbindelse de har til mig/junior/LLG

   Slet
 2. Tillykke - det var også et flot indlæg du skrev ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten, det ved jeg nu ikke om det er, men det er rart at nogle kan bruge det :o)

   Slet
 3. lækkert, du er også ret god til at skrive og fortælle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, det var noget af en kompliment :o) Jeg er nok typen som bare skriver og ikke tænker så meget over hvad der står, så det er jo godt nok at det alligevel er til at læse :o)

   Slet
 4. Det er bare så fint, at du har fået trykt den "historie". Det er en stor hjælp for andre i samme situation. Og så har I jo fået en skøn skøn dreng - både før og efter:-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nanna - jeg håber også lidt, at der er nogle få forældre som kan få gavn af at læse vores historie og få lidt hjælp på den måde :o) Skøn, ja, det er han bestemt :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...