onsdag den 18. januar 2012

Pasta med røget svinemørbrad, tomater og sukkerærter

Hov, jeg er en dag bagud med at fortælle om min mad... nå, men jeg når det nok altsammen. Så forleden dag fik vi en lækker nedenstående pastaret. Den var lavet efter en Skagen Food opskrift, dog med en del ændringer i forhold til den oprindelige


Pasta med røget svinemørbrad, tomater og sukkerærter (2 pers.)

1 pk cherrytomater
1 pk sukkerærter
150 g røget svinemørbrad i tern
250 g tørret pasta (gerne penne)
1 porre
1 dl madlavningsfløde
½ dl vand
30g parmesan
salt og peber

Halver cherrytomaterne og vend dem med olie, salt og peber. Sæt dem på bagepapir og bag dem ved 175 grader i 15 min. Sæt en stor gryde velsaltet vand over til pasta. Skær ærterne i ½ cm brede stykker med skrå snit, giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand og skyl under koldt vand. Skær svinemørbraden i tern og rist dem gyldne, men ikke sprøde på en tør pande. Kog pastaen som anvist på pakken. Rens porren, snit den tyndt og kom den ved mørbraden. Sauter til de er bløde og møre og hæld fløde og på. Kog op til fløde tykner let og rør revet parmesan i. Smag saucen til med salt og peber og vend den drænede pasta i. Anret i en skål og drys med bagte tomater og ærter. Server som den er med godt brød til eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.


Det var en virkelig lækker ret, dog temmelig sommeragtig - også på grund af de smukke farver - så det er klart en ret, jeg bliver nødt til at lave igen når temperaturen udenfor bliver lidt højere :o)

2 kommentarer:

  1. Ser meget lækkert ud - må jeg hellere prøve i aften :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for lige at mine mig om denne ret :o) Den må jeg vist også snart lave igen!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...