fredag den 13. april 2012

Jordskokker med svinekød i fad

Ih, endnu engang har jeg fået lokket husbonden i køkkenet, og denne gang var det uden opskrift, så han var på slap line :o) Men resultatet var faktisk rigtig lækkert, og dejligt med en ret, som var sund og mættende, og som til en "skær lidt ned på ris, pasta og kartofler" var helt perfekt :o)


Jordskokker med svinekød i fad - 2 pers.
1 løg
1 fed hvidløg
250g hakket svinekød
1 orange peberfrugt
1 æble
1 håndfuld rosiner
½ fond du chef - kylling + vand
500g jordskokker
1 tsk Chermoula
Salt og peber


Hakket løg og hvidløg svitses i lidt olie i en sauterpande. Svinekød brunes med. Når kødet er brunet tilsættes peberfrugt og æble i tern, samt rosiner. Krydr med salt, peber og chermoula - tilsæt bouillon og lad det simre mens du skræller jordskokkerne og skærer dem i tynde skiver. Vend jordskokkerne i kødet, og hæld det hele i et ovnfast fad. Bag det i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader, og server når jordskokkerne er møre :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...