mandag den 16. april 2012

TV2 dok.: Red mit udseende....

På torsdag kl 20.00 på TV2 kommer programmet "TV 2 dok.: Red mit udseende", beskrivelsen på TV2 hjemmeside siger følgende:

Følg nogle af Danmarks dygtigste kirurger, når de hjælper mennesker tilbage til et værdigt liv ved brug af ekstremt avanceret kirurgi. På Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling, bliver der hver uge hele året rundt opereret cirka 190 mennesker for bl.a. alvorlige brandskader, medfødte misdannelser samt genoprettende indgreb efter canceroperationer.

Programmet blev optaget samtidig med, at vi var på Rigshospitalet til juniors operation, og de følger bl.a. en lille dreng, som skal opereres for læbespalte.

Det var bare lige en lille anbefaling fra min side :o)

4 kommentarer:

 1. Det vil jeg da sandelig gerne se - om ikke andet, så for at have en bedre ide om hvad I var igennem. Håber mit kabel tv er kommet til at virke inden torsdag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber at de TV virker, men ellers så optager jeg det i hvert fald selv, og jeg regner ikke umiddelbart med at slette det igen - det kan være junior skal se det når han bliver større :o)

   Slet
 2. Det skal jeg helt klart se. I fik jo en skøn skøn søn med hjem :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det bliver lidt interessant, men sikkert også en voldsom omgang!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...