lørdag den 21. april 2012

Kulmule med skinke og flødestuvede porrer

I går var det egentlig meningen, at husbonden ikke skulle have kunnet nå aftensmad hjemme, så jeg havde planlagt sushi til mig selv. Glædeligvis ringede han dog og sagde at han kom hjem alligevel, og heldigvis havde jeg handlet ind til lørdag, så hurtigt blev menuen lavet om, og sushien serveret til forret :o)

Hovedretten derimod var "selvfølgelig" vores fisk fra Skagenfood, som blev hovedaktør i aftenens måltid, og når jeg kigger på opskriften nu, kan jeg se at det var godt nok let mad! Det er nu virkelig skønt at få fisk leveret til hoveddøren hver uge, især når vi nogle gange får en type som vi ellers ikke selv ville købe - det var tilfældet i denne uge hvor vi fik kulmule.


Kulmule med skinke flødestuvede porrer (2 pers)
400g kulmulefilet uden skind, eller en anden fast hvid fisk
4 skiver koldrøget skinke
3-4 porrer
lidt olie
1dl piskefløde
salt og peber

Skær kulmulefileterne i 4 stykker, som er nogenlunde lige store. Vikl et stykke skinke om hvert stykke fisk, gerne lidt stramt. Smør et ovnfast fad med lidt olie og læg fisken i fadet. Sæt det i ovnen ved 180 grader i ca. 15-20 minutter.

Rens porrerne godt og skær dem i skiver. Sauter dem i lidt olie i en gryde, når de er ved at være faldet sammen tilsættes fløde, salt og peber, og det får lov at simre 5-10 minutter. Smag til og server med fisken.


4 kommentarer:

 1. Mums... og som altid skønne billeder

  SvarSlet
 2. Helt ærligt, så tror jeg at du ville kunne få selv en budget-fiskefrikadelle til at ligne en million, men jeg må bare sige at du bare er fabelagtig til at fotografere! Jeg bøjer mig i støvet :D

  Lyder bare som en virkelig lækker ret og ja i er ret heldige med de der fiskepakker - når det kommer til fisk er jeg slet ikke så eksperimenterende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, hvor er du sød :o) Jeg ved nu ikke helt om jeg ville rose mine evner så meget, men jeg prøver ;o)

   Jeg er overhovedet heller ikke så eksperimenterende, det er absolut kun pga. fiskekassen :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...