søndag den 29. april 2012

Rødtunge og salat med avocado, tomater og melon

Ih, i går var det endelig tid til at vende tilbage til næsten normale tilstande her i det lille hjem, for det blev endelig tid til almindelig og god mad. Det var så ikke lige det største måltid for i går indtog vi Ikea, og valgte så at spise frokost derude. Men aftensmaden var ikke desto mindre lækker - den kunne nok have klaret lidt kartofler eller måske lidt brød, hvis det skulle have været et mere fyldigt måltid.

De MEGET lækre rødtunge-fileter var bare lige vendt i lidt hvedemel og børstet af igen, og så stegt på panden. Meget enkelt, men det må det også gerne være til så lækker en fisk!

Romainesalat med avokadoer, cherrytomater og galiamelon - Skagenfood
2 stk avokadoer
200 g cherrytomater
0,5 galiamelon
1 stk forårsløg
1 stk romainesalat
3 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
1 spsk lys sirup
salt og peber

Del avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i store tern. Halver cherrytomaterne, skær melonkødet i tern og snit forårsløget fint. Pisk olie, citronsaft, sirup, salt og peber sammen og vend avokado, tomat, melon og løg deri. Skyl salaten, dryp godt af og snit den i strimler. Bred salaten ud på en flad tallerken og fordel "salsaen" ovenpå. Server som tilbehør til mexicansk mad, stegt kylling, grillet fisk eller kalvekød. 

4 kommentarer:

 1. Ej, hvor ser det lækkert ud :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var også RIGTIG lækkert :o)

   Slet
 2. Umm det ser lækkert ud. Savner altså lidt vores fiske kasse når jeg ser det billede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også lækkert. Jeg er stadig meget glad for vores fiskekasse - det er altså skønt med frisk fisk til døren, selvom det ikke er helt billigt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...