De MEGET lækre rødtunge-fileter var bare lige vendt i lidt hvedemel og børstet af igen, og så stegt på panden. Meget enkelt, men det må det også gerne være til så lækker en fisk!
Romainesalat med avokadoer, cherrytomater og galiamelon - Skagenfood
2 stk avokadoer
200 g cherrytomater
0,5 galiamelon
1 stk forårsløg
1 stk romainesalat
3 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
1 spsk lys sirup
salt og peber
Del avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i store tern. Halver cherrytomaterne, skær melonkødet i tern og snit forårsløget fint. Pisk olie, citronsaft, sirup, salt og peber sammen og vend avokado, tomat, melon og løg deri. Skyl salaten, dryp godt af og snit den i strimler. Bred salaten ud på en flad tallerken og fordel "salsaen" ovenpå. Server som tilbehør til mexicansk mad, stegt kylling, grillet fisk eller kalvekød.
Ej, hvor ser det lækkert ud :-)
SvarSletKH
Birthe
Tak - det var også RIGTIG lækkert :o)
SletUmm det ser lækkert ud. Savner altså lidt vores fiske kasse når jeg ser det billede :-)
SvarSletDet var også lækkert. Jeg er stadig meget glad for vores fiskekasse - det er altså skønt med frisk fisk til døren, selvom det ikke er helt billigt!
Slet