tirsdag den 10. april 2012

Så kan grill sæsonen vist godt snart startes!

De søde mennesker fra Santa Maria, har været så venlige at sende mig denne omgang grill-ting - der er jo nærmest alt hvad ens lille grill hjerte kan begære, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med grill sæsonen. Jeg er så heldig, at husbonden er helt pjattet med at grille (er alle mænd ikke det?!?), så vi har allerede været ved at lave en laaang liste af ting vi skal prøve i år - både udfra fri fantasi, men også ud fra de inspirationsbrochurer der var med pakken og ja, også fra deres hjemmeside. Hvorom alting er så glæder jeg mig meget til at få fundet grillen frem, så nu må det gerne stoppe med at regne!!!

P.S. En af dagene kommer der en give away, hvor en af jer søde læsere selv kan få fingerene i lidt Santa Maria grill produkter :o)

4 kommentarer:

 1. Det var da vel nok en super dejlig prøve pakke at få !

  Har selv vundet en taske fra dem hos NYBH, og det er godt nok gode sager ! Bruger mange af deres ting i forvejen, men der var også noget i jeg ikke havde prøvet !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en skøn pakke :o) Jeg har også prøvet nogle af deres produkter, men nogle af disse er helt nye, så jeg glæder mig til at prøve noget nyt :o)

   Slet
 2. Hold nu op en lækker pakke at få :-) er kun lidt misundelig :-) vil da klart holde øje med en kommende give away, det er jo ved at være grill tid igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - ja, det er en lækker pakke :o) Jep, grill sæsonen nærmer sig med hastige skridt

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...