Opskriften fandt jeg på en amerikansk blog, og det er "selvfølgelig" med deres tåbelige cup-mål - jeg er IKKE fan, men nu har jeg nok også et mere eller mindre unaturlig tæt forhold til min køkkenvægt ;o) Jeg har heldigvis et målebæger med cups, men ih, hvor jeg bare ikke er tilhænger af cups, det er alt for upræcist til mig :o)
Banana Bread - Baking Glory
1 cup sukker, halvt almindelig, halvt brun farin
⅓ cup blødt smør
3 modne bananer
2 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 cups mel
1 tsk Vanilje-ekstrakt
1 tsk kanel
¼ cup yoghurt natural (opskriften siger cremefraiche, men jeg havde yoghurt i køleskabet)
et nip salt
Forvarm ovnen til 175°.
Mos bananerne og tilsæt derefter alle ingredienserne pånær melet, og rør det godt sammen i et par minutter.
Tilsæt dernæst melet og bliv ved med at røre det indtil melet er godt blandet i.
Hæld dejen i en smurt franskbrødsform.
Bag brødet i 45-60 minutter, test med en tandstikker, for at være sikker på, at det er gennembagt.
Lad det køle af i formen i nogle minutter, og lad det derefter køle helt af på en rist.
Mos bananerne og tilsæt derefter alle ingredienserne pånær melet, og rør det godt sammen i et par minutter.
Tilsæt dernæst melet og bliv ved med at røre det indtil melet er godt blandet i.
Hæld dejen i en smurt franskbrødsform.
Bag brødet i 45-60 minutter, test med en tandstikker, for at være sikker på, at det er gennembagt.
Lad det køle af i formen i nogle minutter, og lad det derefter køle helt af på en rist.
Tak fordi du sætter fokus på madspild :) Din blog vil jeg følge.
SvarSletDet er jo også vigtigt at sætte fokus på :o)
SletPS: Og sikke noget herligt bagværk!
SvarSletTak :o)
SletGoogle kender svarene på alle cup-mål, også på hvor meget en pakke US-smør og en pakke tørgær vejer!!! Det er kun et problem med alle de ting, vi selv laver, og de køber færdige, og at de bruger ting, vi ikke ville røre ved!!!
SvarSletDet er jeg godt klar over, og det benyttede jeg mig også af i dette tilfælde, men jeg synes stadig en opskrift med gram er meget lettere :o) Lige i dette tilfælde var der ikke noget færdiglavet, så det var ikke noget problem, men det er rigtigt at at der i mange amerikanske opskrifter er nogle BIZARRE ingredienser!
Slet