onsdag den 11. april 2012

Kommunikation på højt plan... :o)

Junior og Coco er stadig sådan lidt ved at "finde hinanden" - Coco er desværre ikke specielt glad for børn, hun har haft lidt uheldige oplevelser med små børn, og det er lidt som om det sidder i hende. Vi prøver på, at de skal lære hinanden at kende men samtidig respektere hinandens grænser. Coco er ikke nogen ondskabsfuld hund, hun er faktisk rigtig kærlig, men hun er immervæk en hund! Men her er et eksempel på at små skidt bliver taget i retningen af hvad jeg er sikker på nok skal blive et smukt venskab :o)

For øvrigt, hvis nogle af jer kommer forbi Photocare på Østerå i Aalborg, så er junior deltager i konkurrencen om "Danmarks Sødeste Baby", han er vist nok baby nr. 58 (jeg har ikke set det endnu)... jeg er sikker på, at han ville sætte pris på en stemme ;o)

4 kommentarer:

 1. synes det var nogle rigtig fine indlæg du havde omkring planlagt restemad. jeg har en blog eller jeg har to, men det skal kun handle om den ene.. den hedder brug dine rester, jeg synes nemlig det er en udfordring at få brugt rester til noget lækkert. jeg går lidt med tanken om at få lidt "gæste-bloggere" og tænkte på dig som den første. hvis det er noget der fanger din interesse kan du skrive en mail til mig
  adevriel@gmail.com

  http://madrester.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar :o) Jeg synes også selv det kan være svært med rester, og synes derfor det er fedt at du har lavet en hel blog om det, for vi burde jo nok allesammen være lidt bedre til at bruge dem :o) Jeg skriver en mail...

   Slet
 2. Dejligt billede, er sikker på de bliver bedst venner :-) hvor er det bare en sød lille finger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er lidt nuttede ikke :o) Jeg krydser virkelig fingre for at de bliver bedste venner, og det bliver heldigvis også hele tiden bedre og bedre :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...