torsdag den 5. april 2012

Sådan kan man også bruge en Skærtorsdag...

Vi er lige nu i gang med at tømme vores udestue, som vi har brugt til opbevaring nærmest sinde vi flyttede ind og som savværk her de sidste måneder, men NU skal det være slut, nu skal den tømmes og gøres brugbar og hyggelig :o) Det er noget vi har villet gøre i rigtig lang tid, men har ikke fået taget os sammen, men nu hvor vi snart skal have sat huset til salg blev vi enige om, at det ville være det ideelle tidspunkt. Vi får et stykke tid til at nyde det, men samtidig viser det også potentielle køber, hvad den kan bruges til, win win :o)
Coco synes til gengæld, at det er dejligt, når vi arbejder udenfor, for så kan hun vimse rundt derude i flere timer og boltre sig :o)

2 kommentarer:

  1. Det er altid dejligt med nogle fridage til at få lavet lidt praktisk... Det ser ud som et større projekt, men det bliver da rigtig dejligt når i kan bruge den :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er helt sikkert et af de større projekter, så det er dejligt med et par fridage - der skal selvfølgelig også være tid til afslapning, men vi prøver at få tid til lidt af begge dele :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...