mandag den 24. september 2012

Brunch hos Kristine

Dette indlæg kommer lidt sent i forhold til de andre pigers, men efter at have været til brunch hos Kristine i går skulle jeg skynde mig hjem for at bage cookies og holde åbent hus. Så skulle Coco og Junior hentes fra pasning af min søster. Så skulle vi hjem og spise aftensmad, lægge junior i seng, skrive en ansøgning, så tidligt op her til morgen for at junior skulle have dræn i ørerne, iagtage om de knopper han har over hele kroppen er skoldkopper osv, osv... ja, det har været et tralvt døgns tid!

Nå, men junior og jeg var med Sabina og Line til en mega lækker brunch. Desværre var Bitten blevet syg :o( Det er en skøn omgang der var blevet disket op med - øllebrød, æg, bacon og pølser, hjemmebagt brød, pålægsbord, french toast og nogle superskønne æblemuffins. Brunch er altså bare det bedste, mums :o)

Både junior og jeg nødt besøget, selvom der var nogle af os der mere snaskede end andre, og som savlede mere over det hele ;o)  Men min skønne lille knægt er en rigtig selskabsløve - han elsker mennesker og at være i byen - det er så skønt :o)


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Nemlig - det smagte sååå skønt :o)

   Slet
 2. Åh, den bette fyr - på apoteket kan du købe vandskyende vat, som han skal have i ørerne, når du bader ham og vasker hans hår. Jeg er desværre ekspert på området, da min søn havde dræn i ørerne i flere år. Giv ham et bette knus fra mig!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rådet, Elsebeth, det vil jeg købe næste gang jeg er på apoteket :o) Han er dog ikke som sådan et typisk ørebarn, for han har aldrig haft gener af det. Men pga. hans spalte har vi vidst at der var større sandsynlighed for væske i ørerne.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...