torsdag den 20. september 2012

Pizza med Pulled Pork

Efter den MEGET lækre Pulled Pork i weekenden, var der heldigvis lidt rester. Da vi også havde lidt rester af pizzasauce og pizzatopping samt en pakke bunde fra Santa Maria virkede det som den mest naturlige løsning i verden, at lave pizza med pulled pork... det var sååååååå godt :o)

Det var blot bunde smurt med lidt sauce, revet ost og så pulled pork ovenpå. Da de kom ud af ovnen, fik det en smule coleslaw på, og så var der ellers serveret :o)

Vi fik dog også en anden variant med sauce, revet ost, spegepølse, cocktailpølser og feta på. Da de kom ud af ovnen røg der lidt rucola, agurk, tomat og pizzatopping på.
Jeg er altså stadig fan af de her bunde :o) De passer godt i størrelsen og bliver så lækre sprøde. Men at der var en rest pulled pork gjorde det bestemt IKKE til et værre måltid :o) Yum

10 kommentarer:

 1. kors... hvor ser det lækkert ud ;-)
  Bliver helt sulten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smagte ligeså skønt, som det ser ud til :o)

   Slet
 2. Ihh altså, nu bliver jeg jo NØDT til at lave pulled pork bare for at lave den pizza der! Det ser jo bare så lækkert ud! Er det den GODE dressing du har brugt? Jeg er blevet hooked og måtte bede manden om at købe en med hjem fordi jeg var for doven til at bevæge mig ned i Arkaden ;) hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Du burde så meget lave pulled pork, mums!

   Hihi, jeg beklager at jeg har fået dig hooked på den gode dressing ;o) Men nej, det er ikke den jeg har brugt - det er dressingen fra Santa Maria. Meeen jeg tror nu, at den gode dressing ville gøre sig UALMINDELIG godt på en pizza :o)

   Slet
 3. Weee jeg elsker "reste-pizza" ;-D

  I øjeblikket sværger vi til "reste-wraps" og der ville pulled pork helt sikkert også tage kegler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mmm, reste-wraps er skønt :o) Jeg tror du har ret, jeg tror bestemt at pulled pork ville gøre sig godt i en wrap

   Slet
 4. Mums mums mums... alt med Pulled Pork bliver jo bare bedre ;) Men de ser nu rigtig lækre ud de pizzaer, og smart med de bunde, når man har lidt travlt...

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - ja, alt er bedre med pulled pork :o) Jeg synes også, at det er smart med de bunde når det virkelig kniber med tid :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...