fredag den 7. september 2012

Mere Miss Etoile

Siden jeg for noget tid siden købte mine skønne Miss Etoile tekopper har jeg haft mere og mere kig på produkterne, og jeg må sige, at jeg elsker dem. Der er bare så mange af tingene der er så fine, at jeg bliver nødt til at have mere :o)

Vi drikker meget te (ikke tHe!!) her i huset. Jeg drikke jo slet ikke kaffe, og husbonden gør som regel kun på arbejde. Derfor arbejder vi os igennem te med lynets hast herhjemme. Selvom vi elsker en god kop te lavet af skøn løs te, så drikker vi også mange kopper tepose-te - bare fordi det er lettere. Vi havde 700 breve med hjem fra England, for det er nærmest gratis derovre :o) Hvorom alting er, så blev jeg for nyligt nødt til at købe disse bedårende tedåser, købt hos Tinas Hjem, og hos Fru Ronne købte jeg de bedårende teskeer med tekander på. Nu nyder jeg endnu mere at skulle vælge hvilken kop te jeg næst skal lave :o)

8 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de fine!! Nu ville jeg ønske at jeg drikke te, men det er faktisk kun når jeg er syg. Jeg må til at lære det :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er så søde :o) Hihi, jamen man kan godt have dem selvom man ikke drikker så meget te ;o)

   Slet
 2. Ej hvor er de fine! Er selv te-afhængig og har te overalt i køkkenet. Kunne da være jeg skulle forsøge at få system i det ;)
  De gange jeg har været i London er det altså også teen der er dominerende i kufferten sammen kagegrej og bøger. De har nogle fantastiske ting i London :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er super søde. Jeg prøver hele tiden at se om jeg kan få system i mine, men det ender ikke altid sådan. Til gengæld hjælper det en lille smule med de nye krukker ;o)

   Ja, te og bøger er også det jeg slæber mest med hjem af når jeg har være i London - verdens skønneste by :o)

   Slet
 3. Jeg tilslutter mig de andre; de er så fine! :) Er vild med at dåserne er dedikeret til favoritterne, og de gør det bare endnu mere hyggeligt at drikke te.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også bare helt pjattet med dem :o) Jeg kan også se, at jeg tiere vælger en anden slags fordi de står der og ser yndige ud :o)

   Slet
 4. Ej hvor er de fine :-) Her drikke vi også en del te, men tror nu at i slår os :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er super nuttede :o)

   Hihi - nu drikker vi også enormt meget te her i huset :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...