tirsdag den 18. september 2012

Curry Corn og rødfisk

En dag i sidste uge kiggede jeg endnu en gang i min inspirationsmappe og fandt en lækker lille omgang tilbehør, som jeg valgte at servere med en rødfiske-filet. Fisken blev blot pandestegt, men desværre fik jeg ikke skindet helt så sprødt som ønsket, men til gengæld var majs-retten såååå lækker :o)


Majs med karry (fra My Man's Belly)
2 spsk smør
3 spsk finthakket løg
500g optøede, frosne majskerner
125ml cremefine 7% eller lignende (jeg tror det vil blive for voldsomt med rigtig piskefløde)
1/4 tsk gurkemeje
1 1/2 tsk karry
salt og friskkværnet peber

Smelt smørret i en mellemstor pande. Når smørret er smeltet tilsættes løget, og sauteres i 3-5 minutter indtil de er bløde. Tilsæt majsene og sauter i yderligere 5 minutter. Tilsæt derefter karry, gurkemeje og cremefine. Lad det simre i 3-4 minutter indtil det er kogt lidt ind. Tag det af varmen og smag til med salt og peber, og server straks.

Vi fik det som man kan se blot med fisk til, men jeg tror også at det ville være lækkert som tilbehør til kød og kartofler, eller til en ret med ris. Det smagte i hvert fald skønt :o)


2 kommentarer:

  1. jamen du skyder da også den ene gode inspirations opskrift ud efter den anden! Den her skal helt sikkert afprøves herhjemme, for jeg har en lille majs-gris af en anden verden ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi, jeg prøver ;o) Det kan klart anbefales - det smagte virkelig lækkert :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...