søndag den 9. september 2012

Wraps med pastinakpure

I dag skulle Cupcakemafiaen have været en tur i Aarhus til Food Festival - desværre blev vi nødt til at aflyse, da Line er blevet syg og Sabina har slået sig gul og blå ved et fald ned af en trappe :o(

Nå, men så bliver der i stedet til til at teste en opskrift på scones og til at lave en omgang æblesmør :o)

Jeg ved ikke helt hvad der går galt herhjemme i øjeblikket, men vores mad er åbenbart igen inde i en ikke særlig blog-bar fase. Men her er alligevel en lille ting vi fik at spise forleden dag. Både husbonden og jeg har et ret anstrengt forhold til pastinakker og persillerødder, men da der var pastinakker med grøntsagskassen i sidste uge blev vi jo nødt til at prøve igen. Valget faldt på den medfølgende opskrift, hvor vi vurderede at de andre smage måske ville overdøve smagen af pastinak let :o) Det gjorde det, hvis der ikke kom for meget i, og smagte i det hele taget ret lækkert.


Wraps med pastinakpuré, grillet squash og pestoflødeost (4 pers.) Skagenfood

1 stk squash
300 g pastinakker
0,25 ét feds hvidløg
1 dl hønse- eller grøntsagsfond
1 spsk smør
200 g flødeost (naturel)
4 spsk god pesto - vi brugte en hvidløgspesto
4 stk store bløde hvedetortillas
8 blade frillicesalat
125 g mixtomater
olivenolie
salt og peber

Skræl pastinakkerne, skær dem i grove tern og hak hvidløget fint. Sauter begge dele i lidt olie og krydr med salt og peber. Kom fonden ved, dæk til og lad det simre 10 min. til pastinakkerne er møre. Kom smør ved og blend det helt blødt og glat med en stavblender. Skær squashen i 3 mm tykke skiver på langs, pensl dem med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem møre på en grillpande eller under ovngrillen. Rør flødeost og pesto godt sammen og smag til med salt og peber. Lun tortillaerne, smør et lag flødeost på og læg to salatblade på hver. Fordel pastinakpuré, squash og halverede tomater derpå og rul dem sammen som pakker, så de er forseglede i enderne og server.  


2 kommentarer:

 1. Det er godt nok ærgerligt, at I ikke kom af sted. Jeg var muligvis taget til arrangementet, hvis det ikke var fordi, at vi skulle til bryllup i går.

  Lækre wraps i øvrigt - spændende kombination :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en skam, men sygdom kan man ikke gardere sig imod :o( En tur til Aarhus efter et bryllup - det lyder næsten også af for meget!

   Wraps'ne var bestemt ikke så ringe endda :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...