mandag den 10. september 2012

Vis mig din køkkenvægt...

Nu skal det snart være - nu skal jeg snart have en ny køkkenvægt! Jeg er stor fan af at bruge en køkkenvægt, og er efterhånden blevet meget pernitten med at ramme det helt rigtige tal :o) Men, men, men - jeg har haft nogle ret irriterende nogle på det seneste, så derfor vil jeg høre hvilken køkkenvægt I har derude, og hvad der kan anbefales - ja, jeg vil jo helst vide om det er en vægt der stadig findes i butikkerne :o)

I mange år har jeg brugt denne fra OBH. Jeg synes stadig den er fin og pæn, men for at nulstille den er jeg nærmest ved at brække både arme og ben. Desuden er det nærmest umuligt at se tallene, hvis man fx. stiller en stor tallerken ovenpå.Dernæst forsøgte jeg at kigge lidt på nettet, og fandt ud af, at en fra Coop skulle være ret god  (lige nu kan jeg dog se, at anmeldelsen er bedre en forbrugernes mening), men det er noget pangel! Hvis du smider noget på vægten og så trykker lidt, går vægten ikke tilbage til det samme som før. Gør du det igen, stiger den igen. Det dur bare slet ikke!


Jeg ønsker mig en vægt der er præcis, stabil og let at betjene... hvilken skal jeg vælge næste gang? (Vi gav for en del år siden mine forældre én, og den er skøn! men findes vist ikke mere i butikkerne)

12 kommentarer:

 1. Jeg har denne køkkenvægt, som jeg er vældig tilfreds med: http://www.kloverblad.dk/wp-content/themes/eStore/timthumb.php?src=http://www.kloverblad.dk/wp-content/uploads/10002_Kokkenvaegt_solv.jpg&w=298&h=226&zc=1 :) Før det havde jeg en fancy en, som jeg havde fået af mine svigerforældre i julegave, men den gik altså kaput efter 3 års brug og så måtte jeg jo finde en erstatning. Den fra kløverblad er jeg rigtig glad for og så kostede den ikke en halv arm! Jeg købte den i Føtex...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den tror jeg, at jeg vil prøve at kigge efter næste gang jeg er i Føtex :o)

   Slet
 2. Jeg har bare en billig en fra IKEA - den er FANTASTISK, og billig - hurra for SU og IKEA (når det ikke går i stykker) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hm, jeg synes aldrig jeg har set en i Ikea... måske jeg bare ikke har kigget efter :o) Ikea er altid skønt :o)

   Slet
 3. Vi har den her fra Soehnle: http://www.soehnle.de/en/products/kitchen-scales/digital-kitchen-scales.html?sy_produkt[id]=9&cHash=2b8b881453

  Den er stabil, vejer med 1 grams interval op til 5 kg, nulstiller fint og det bedste - den er så flad at den kan ligge i de mindste skuffer vi har.
  Kan godt se hvad du mener med at man ikke kan se tallene hvis man stiller en tallerken på, men det kunne man løse ved at sætte tallerkenen på en skål :-)
  Mener vi gav max 150-200 for den - vist nok i Føtex - og der er 5 års garanti på.

  Håber du finder det rigtige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ser fin ud synes - dejlig stort display :o) Man kan naturligvis bare stille en skål under tallerkenen, men jeg ville nu alligevel gerne have en med en ret stor overflade :o)

   Slet
 4. Min er fra OBH Nordica og kan veje både g, kg, lb, oz og ml og er med 1 grams interval op til 5 kg.
  Den er simpel at nulstille og er flad og dejlig lang så man sagtens kan have noget til at stå og stadig kan se tallene.
  Den kan ses her: http://www.obhnordica.dk/Default.aspx?ID=200&ProductID=PROD240

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kunne bestemt være en mulighed, for jeg har været glad for stabiliteten og præcisionen ved den OBH jeg har nu, så det kunne jo være, at software i denne er ligeså god :o)

   Slet
 5. Jeg har samme fra OBH - er SÅ glad for den. Hvis jeg skal veje på en tallerken sætter jeg en lille bagering på vægten.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i det store hele også været glad for den. Men jeg tror faktisk, at mit største problem er nulstillingen, hvor knappen til det næsten ikke fungerer - jeg skal trykke enormt hårdt og den reagerer ikke. Jeg kan dog være i tvivl om det bare er min der er helt umulig, for mine svigerforældre har en magen til, og den er vist ikke nær så træls

   Slet
 6. Det er en rigtig god vægt vi fik af jer.Selvom den jo har nogle år på bagen fungerer den perfekt.
  Hilsen mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre, selvom jeg er meget misundelig :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...