Der er ikke så meget hokus pokus ved salaten, men her kommer alligevel en lille opskrift.
Salat med hvidløgsstegte rejer (1 pers.)
1 stor håndfuld rucola salat
½ squash
½ rød peberfrugt
4-5 cherrytomater
25g fetaost
7-8 rå (optøede) tigerrejer
1 fed hvidløg
1 tsk olie
salt og peber
Lidt god dressing - jeg sværger jo til denne Aalborg-specialitet
Hæld olien i en lille pande, tilsæt presset hvidløg til den kolde pande og tænd for varmen. Når den er godt varm og hvidløget er sauteret let, tilsættes de pillede tigerrejer (sørg for at fjerne strengen, hvis den er der), og steges ca. 1 minut på hver side til de er fint lyserøde. Krydr med salt og peber, og stil til siden.
Skyl og slyng salaten, og fordel den på en tallerken. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Skær tomater og peberfrugt i tern, og fordel grøntsager og feta ovenpå salaten. Læg de lune rejer på og giv hele salaten en skvæt dressing, og server så snart der er taget billeder ;o)
Ser super lækkert ud og hvor er det skønt at få brugt lidt at resterne i køleskabet :)
SvarSletJa, så er det på en måde som om det smager ekstra godt :o)
SletGodt ser det ud, men hvori består den aalborgensiske specialitet - er det dressingen, så kom med opskriften, tak!
SvarSletElsebeth, tidligere aalborgenser
Det smagte også skønt :o) Ja, det er dressingen, som der er et link til i opskriften ("denne"), og som jeg ikke selv har lavet, men købt - bad blogger ;o) Den bliver lavet af en Kina-grill, og bliver kun solgt i nogle få butikker i Aalborg
SletMums, lige en salat for mig :-)
SvarSletKH
Birthe
Den smagte skønt :o)
Slet