torsdag den 27. september 2012

Vanilje-Twister

Jeg har lige fået denne skønhed ind af døren fra Dr. Oetker (sammen med lækkerier til julebagningen, så nu kan julen bare komme an!), og blev nødt til at prøve den absolut med det samme! Det er sååååå smart, og jeg er allerede stor fan! Ja, det er da nok bedst at bruge en stang og skrabe kornene ud, men nogle gange skal man kun bruge en lille bitte mængde, eller også gør det bare livet meget lettere. Desuden kan jeg læse mig til, at smagen også sidder i skallen, og det er jo også derfor, at der som regel bliver lavet vaniljesukker af de tomme stænger. Men altså, her bruger man både korn og stænger.


Se hvor fint det bliver, jamen altså. Man kan nok godt fornemme min begejstring i dette indlæg - men jeg synes bare det er såååå smart, og jeg er sikker på, at sådan en twister vil være at finde i mit køkkenskab fast fra nu af - I love it :o) Sådan en kværn svarer til 5 vaniljestænger,og står til 44,95, som bestemt ikke er afsindigt billigt, men jeg elsker den (og så kan den faktisk genbruges :o)


14 kommentarer:

 1. Uf hvor er den fin - er bange for at jeg drøner ud og køber en så snart de er i handlen eller jeg spotter en ;)
  Kudos til Dr. Oetker - deres markedsføringsstrategi virker, hvertfald på mig... Ha ha ha...

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er bare sååå fin :o) Uanset hvem eller hvad der havde bragt denne på markedet var jeg nok alligevel faldet for den, for den er altså mega smart :o)

   Slet
 2. Hurraaa, den har jeg også fået - det er bare SUPER smart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hurraa :o) Den ser bare såååå smart :o)

   Slet
 3. Coooooooool! Kan den genfyldes så man bare skal købe vaniljestænger senere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mega cool :o) Ja, den kan genfyldes - jeg havde egentlig ikke tænkt over det, men det gør det endnu smartere :o)

   Slet
 4. ja hvis den kunne genfyldes ville det jo bare være helt perfekt, men jeg er i hvertfald allerede solgt og læber også ud og køber en så snart e e i handlen. Kæmpe skulderklap til Dr. Oetker herfra for de er jo intet mindre ed geniale

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kan genfyldes - men er generelt bare det det smarteste længe :o) I love it!

   Slet
 5. Hvor ser den smart ud Camilla-men nu følger jeg flere kagesider og har bare et spørgsmål: Hvordan får man gratis kageprodukter ind af døren??? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er MEGA smart :o) For mit vedkommende varierer det lidt hvordan jeg får gratis kageprodukter. Nogle har fundet mig, andre har jeg fundet og nogle er igennem en 3. kilde. Mht. Dr. Oetker har jeg set på deres facebook side, at de søger testere - det kunne måske være noget :o)

   Slet
 6. Genialt sådan en må jeg have :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ikke mindre end genialt :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...