tirsdag den 25. september 2012

Lyserød Lørdag 2012

Lyserød Lørdag 2012 rykker nu nærmere og nærmere. I år foregår det lørdag d. 6. oktober, og ligesom sidste år er Aalborgs Cupcakemafia at finde i Aalborg midtby med lækre, hjemmebagte cupcakes. Dvs. Kristine, Bitten, Line, Sabina og jeg vil igen gøre vores bedste for at samle ind til en god sag :o)Sidste år havde vi udsolgt mere end 1 time før vi oprindeligt skulle have haft lukket biksen, så i år sørger vi for at bage lidt ekstra, så der er nok til alle :o) Vi har været heldige igen at låne et køkken, hvor vi rigtigt kan brede os, og hvor der er plads til enorme mængder kager. Vi er også godt igang med at skaffe sponsorer, da vi jo selv står for alle udgifter. Heldigvis er der rigtigt mange, der gerne vil hjælpe, men desværre også nogle som ikke vil.

Sidste år var der så mange søde læsere, som ærgede sig over, at de ikke kunne komme ind og støtte os i Aalborg, og derfor har vi i år også startet en Indsamling, så alle har mulighed for give en skilling :o) Men selvfølgelig ser vi allermest frem til at se så mange som muligt inde i Aalborg.
6 kommentarer:

 1. super intiativ. I er så seje at I stiller op og giver den gas. Alt held og lykke til jer med indsamlingen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - vi synes heldigvis at det er et par sjove dage... eller det var det i hvert fald sidste år, så det håber vi også at det bliver i år :o)

   Slet
 2. Har I spurgt Arla? Jeg mener at de har doneret ting til andre projekter, så det kunne måske være en mulighed. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har vi. Sidste år var de med, men det er de vist desværre ikke i år :o(

   Slet
  2. Øv hvor ærgeligt! Super dårlig stil at de ikke vil være med længere. Men håber at I finder nogle andre. :)

   Slet
  3. Ja, det er lidt ærgeligt - men vi har ikke givet helt op endnu, så vi forsøger stadig :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...